РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

07-03-2019

Завърши турнирът „8 март“, организиран от МВР, МО и НСО

Отборът на НСО в състав: капитан Христина Георгиева и капитан Нина Иванова, се класира на трето място в Турнира по стрелба „8 март“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе официален гост на церемонията

В спортното състезание, което се проведе на стрелбищните комплекси в Академията на МВР и НСО, участваха 24 отбора от цялата страна и шест индивидуални състезателки, общо 54 жени. Състезателките от структурите на МО, МВР, НСО, ДАНС, ГДИН и Бюрото по защита при главния прокурор в продължение на два дни мериха сили в дисциплините динамична и прецизна стрелба.

Снощи, в Централния военен клуб, се състоя официалната церемония по връчване на наградите на победителите в спортното състезание. Официален гост на събитието бе председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.Присъстваха и зам.-министърът на вътрешните работи Ст. Балабанов, зам.-министърът на отбраната Ат. Запрянов, ръководството на НСО в лицето на началника генерал-майор Данчо Дяков и заместник-началника Ем. Тонев, главният секретар на МВР гл. комисар Ив. Иванов, директори на дирекции в МВР, ген. Нонка Матова, спомоществователи и др.

Председателят на Народното събрание поздрави всички участници в състезанието и награди отбора-победител – 68 бригада „Специални сили /втори отбор - събрал 214,85 точки/.

Останалите призьори в отборното класиране са: първият отбор на 68 бригада „Специални сили“/214,4 точки/, спечелил второто място и отборът на Националната служба за охрана, който е на трета позиция с 186,69 т.

На първо място в индвидуалната надпревара се класира цивилен служител Спаска Павлова от 68 бригада „Специални сили“, първи отбор 1. с резултат 123,56 точки. Вицешампионка е редник Здравка Бонева от същата структура, втори отбор, събрала 111,71 точки, а трето място спечели капитан Нина Иванова от отбора-домакин НСО, с общ резултат 108,27 точки.

Първенците в спортната надпревара бяха наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди.


АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА