Начало » Пресцентър » Новини
2013-10-26 18:30:00 На Димитровден в НСО се проведе церемония по полагане основите за изграждане на параклиса „Свети Георги Победоносец“ Днес, 26 октомври 2013 г., Димитровден, в НСО се състоя церемония по полагане на основите за изграждане на параклиса на името на Свети Георги Победоносец, с която официално бе дадено началото на дарителската кампания за набиране на средства за построяване на храма и изграждане на монумент на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители.
Церемонията бе отслужена от архимандрит Алексий, игумен на Драгалевския манастир, в присъствието на началника на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков, генерал-майор о. р. Румен Ралчев, председател на Управителния съвет на Националния съюз „Безопасност и охрана“ (УС на НСБО), офицери, сержанти, цивилни служители и ветерани.
От името на УС на НСБО генерал-майор о. р. Румен Ралчев изказа удовлетворение от решението православният параклис да бъде под покровителството на Свети Георги Победоносец и пожела на ръководството и служителите да служат вярно и самоотвержено за просперитета на България и на техния патрон.
Снимки от събитието:
facebook twitter digg