РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

12-09-2014

НСО посреща празника с Концепция за развитие на службата до 2020 г. и структурна реформа

На импровизиран брифинг с журналисти по повод Празника на службата, генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов обяви, че е изготвена Концепция за развитие на службата до 2020 г. , предоставена на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев. Скоро предстои среща, на която да бъдат обсъдени всички детайли по нея, разясни ген.-лейт д-р А. Антонов.

Началникът на службата сподели и новината, че проектът за нова структура на НСО, съобразена с динамично променящата се среда за сигурност и отговаряща на всички съвременни изисквания, е вече факт.

Началникът на службата потвърди, че охраняваните от НСО лица по степен на застрашеност са шест и съобщи, че на 15-ти октомври предстои среща на Междуведомствената комисия, която ще разгледа основанията за продължаването на охраната на всички застрашени лица.

Ген.-лейт.д-р А.Антонов съобщи, че и в днешния празничен ден служителите на НСО изпълняват стриктно своите служебни задължения – 91 автомобили са напуснали гаража на службата, в това число 52 на охранявани лица.

АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА