РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

12-09-2014

С ВОДОСВЕТ И ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ОТБЕЛЯЗА НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА 135 ГОДИШНИНАТА ОТ ОСНОВАВАНЕТО СИ

Празникът започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от епископ Григорий, викарий на Негово светейшество Неофит, Патриарх български и митрополит Софийски.

На церемонията присъства целият ръководен екип на службата, начело с генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов, служители и техните деца. Негово преосвещенство епископ Григорий предаде послание от Негово светейшество Неофит Патриарх български и митрополит Софийски с пожелание „ за здраве, сили, успехи в отговорната служба и справяне с предизвикателствата на новото време“.

След приключване на водосвета ръководният състав и служители участваха в ритуала по поднасянето на венец пред Паметника на незнайния воин.

Празничният ден продължи с Ден на отворените врати, в който взеха участие над сто деца от две възрастови групи – 7 г. – 12 г. и 13 г. – 19 г. На място подрастващите се срещнаха с началници и редови служители и се запознаха с дейността на Национална служба за охрана.
Инструкторите по стрелба представиха въоръжението в службата и проведоха занятие по стрелкова подготовка с големите ученици.
За желаещите бяха организирани занимания футбол и тенис. Очаквано най-голям интерес предизвикаха ретроавтомобилите, както и демонстрациите, в които шофьорите показаха майсторско управление.

Празникът приключи с футболна среща между представителните отбори на НСО и Националната гвардейска част, завършила с убедителна победа на домакините (10:4)


АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА