РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

10-07-2013

Началникът на Националната служба за охрана и директорите на Областна дирекция на вътрешните работи-София и Дома за деца лишени от родителски грижи „Св. Иван Рилски“ дадоха старта на Програмата „ Подай ръка – бъди приятел“

На 10 юли 2013 година в НСО се проведе среща, в която участваха ръководителите на трите институции и ръководният екип на службата-домакин. Говорителят на НСО Н. Иванова представи в резюме съдържанието на Програмата за социализация на децата от Дома за деца лишени от родителски грижи „Св. Иван Рилски“ под надслов „Подай ръка – бъди приятел“. В документа са заложени редица инициативи – провеждане на дни на отворените врати в НСО и РУП-Правец по случай професионалните празници на НСО и полицията, посещения на полигона на НСО в Доброславци, запознаване с автопарка на службата, психологически тренинги, посещения на културни и спортни мероприятия, организирането на футболен турнир с участието на отбори от НСО, полицията и възпитаници от дома, летни и зимни лагери и др. В своето експозе говорителят акцентира на факта, че Програмата е отворена, подлежи на актуализация по направления и дейности, а съвместните инициативи ще се осъществяват ежемесечно по предварителна договорка между партньорите. Ръководителите на трите институции – началникът на НСО бригаден генерал Т. Коджейков, директорът на ОДМВР-София комисар Н. Николов и директорът на ДДЛРГ „Св. Иван Рилски“ г-н Георги Живков положиха подписите си върху съвместната програма, с което обявиха официалния старт на общия проект.

АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА