РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

12-09-2015

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА ПРАЗНУВА 136 ГОДИНИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА ИНСТИТУЦИЯТА

На 14 септември 2015 година Национална служба за охрана ще отбележи 136 години от полагането на основите на институцията.

Празникът започва в 09.30 ч. в службата с водосвет за здраве и благоденствие, който ще бъде отслужен от епископ Григорий, викарий на Негово светейшество Неофит, Патриарх български и митрополит Софийски.

Ръководният екип и служители на НСО ще вземат участие в ритуала по полагане на венец пред Паметника на Незнайния войн, предвиден за 11.00 ч.

В 10.00 ч. службата ще отвори врати за децата на служителите. На място подрастващите ще се срещнат с началници и редови служители, ще се запознаят с функциите на институцията НСО. Служителите от отдел „Професионална подготовка“ са подготвили за тях редица интересни изненади, съобразени с възрастовите им особености – демонстрации, занятия в стрелковия и спортния комплекси и запознаване с автопарка на НСО, който включва ретро и съвременни автомобили. За най-малките са предвидени и игри на открито. Кулминацията на събитието ще бъде демонстрацията на майсторско управление на автомобили.

АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА