РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

17-02-2016

НСО ще изисква журналистическа карта за отразяване на събитията около паметника на Васил Левски

Във връзка с обезпечаване сигурността на възпоменателната церемония по повод 143-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата, която ще се проведе на 19 февруари 2016 г. от 18.00 ч. пред паметника на Васил Левски, напомняме на представителите на средствата за масово осведомяване, че могат да разположат наличната си техника в района на провеждане на мероприятието на бул. „Янко Сакъзов“ пред Посолството на Чешката република до 16.00 ч.

След този час на екипи с техническо оборудване не се разрешава допуск в района. .

Движението ще се осъществява по бул. „Дондуков и ул. „Кракра“. Входът за журналисти ще бъде на бул. „Васил Левски“ откъм ул. „Оборище“ и ул. „Врабча“. .

Представителите на медиите, които ще отразяват церемонията, се допускат в зоната за сигурност до 17.50 ч. .

Служителите на Национална служба за охрана ще изискват от отразяващите мероприятието актуален документ за принадлежност към съответната медия. Стажанти без журналистическа карта няма да бъдат допускани. .

Гражданите ще имат възможност да поднесат цветя на паметника на националния герой до 17.15 ч. и след приключване на официалната церемония, с изключение на часовия диапазон от 15.00 до 15.30 ч.

АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА