РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

30-05-2016

Лейт. Ивайло Ангелов е най-добрият бодигард и шампион по стрелба на Европейското първенство „Бодигард 2016“

Майор Стефан Стефанов е трети в дисциплината „Майсторско управление на автомобил“

Служители на НСО участваха в Европейското първенство „Бодигард 2016“, което се проведе в София от 14 до 17 май. В надпреварата взеха участие и представители на Националните служби за охрана на президентите на Украйна, Беларус, Грузия и Молдова, Военна полиция, спортни клубове и др.

Лейт. Ивайло Ангелов се наложи безапелационно над останалите 60 състезатели в индивидуалната надпревара като спечели 98 от възможните 100 точки и стана шампион в дисциплината „Стрелба от различни положения“. Журито оцени като най-добро цялостното му представяне в състезанието и това му донесе най-престижната награда - „Най-добър бодигард“на тазгодишното Европейското първенство.

Майор Стефан Стефанов е бронзов медалист в една от най-атрактивните дисциплини – „Майсторско управление на автомобил“, включваща оперативно обръщане на автомобила на 180 градуса, маневри на заден ход в усложнена обстановка и др. елементи, за които се изискват много добра концентрация и бързи рефлекси.


АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА