РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

09-05-2018

Началникът на службата награди девет служители за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения


На основание Закона за Националната служба за охрана, със заповед на началника за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения с огнестрелно оръжие са наградени: полковник Светлан Ангелов, подполковник Теодор Желев, майор Димитър Кънев, майор Марин Атанасов, майор Николай Ферменджиев, старши лейтенант Ивайло Ангелов, старшина Николай Несторов и старши сержант Цветомир Рангелов. Старшина Георги Николов бе удостоен с плакет.

Началникът генерал-майор Данчо Дяков връчи лично наградите на отличените служители в присъствието на представители на ръководния екип на службата и колеги на 9 май 2018 г.

Ръководителят на службата благодари на наградените за всеотдайната служба и пожела на тях и семействата им здраве и успех. Той ги призова да продължават да възприемат работата си като призвание и декларира, че полаганите от тях усилия и стремежът им към усъвършенстване ще бъдат оценени от ръководството.


АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА