РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

16-11-2020

Бриг. ген. Емил Тонев: Спортната академия е школа на духа, на дисциплинирания ум, на постоянството в усилията

Началникът на Националната служба за охрана бриг. ген. Емил Тонев поздрави Националната спортна академия (НСА) по повод 78-годишнината от основаването на институцията.

"НСА не е единствено образователна институция. Спортната академия е също школа на духа, на дисциплинирания ум, на постоянството в усилията и на упоритостта в преследването на нови постижения. Това са качества, които са ни особено необходими днес! Дълбоко уважавам ежедневните Ви усилия да бъдете по-добри и да предавате този дух на своите възпитаници“, се казва в поздравлението на ген. Тонев до ректора на НСА проф. Николай Изов и до ръководството, преподавателския състав и възпитаниците на висшето спортно училище.

От свое име и от името на служителите на Националната служба за охрана се присъединявам към многобройните благопожелания по повод празника на Академията. Обръщам се към Вас и като възпитаник на школата, създала поколения български спортисти и педагози, прославили името на България през десетилетията и съм горд, че принадлежа към това престижно семейство“, написа още началникът на НСО, като отправя до ректора на НСА пожелания за здраве, успех и удовлетворение.