РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

НОВИНИ

11-06-2021

Служители на НСО са сред най-добрите в света в ръкопашния бой

Служители на Националната служба за охрана (НСО) са сред най-добрите в света в ръкопашния бой. Това е равносметката от провелия се от 4 до 8 юни в Ташкент, Узбекистан, Световен шампионат по ръкопашен бой, организиран от Международната федерация по ръкопашен бой и Федерацията на правоохранителните структури на Узбекистан.

НСО представи България на престижния форум с отбор от двама служители, водени от полковник Красимир Лалев.

Българите спечелиха общо три бронзови медала от единоборствата. Две от отличията са в категориите за жени до 70 кг и над 65 кг, а третият бронзов медал е в категорията за мъже до 85 кг.
В тазгодишното издание на шампионата взеха участие повече от 200 участници от над 30 държави, сред които САЩ, Германия, Русия, Бразилия, Китайската народна република, Украйна, Румъния, Гърция, Колумбия и други.

Националната служба за охрана представя България от самото учредяване на шампионата през 2011 година. За 10 години българите имат участия в две европейски и четири световни състезания, като печелят медали за България във всеки от шампионатите.


АКТУАЛНО

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

От 14.06.2020г. на основание чл. 36а от Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профила на купувача се поддържа на платформата ЦАИС ЕОП:

https://app.eop.bg/buyer/10668

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА